Vacatures trainer bij LTA

Door de snelle groei van De Limburgse Tennis Academie vzw zijn we steeds op zoek naar gemotiveerde trainers. Wil jij deel uitmaken van het trainersteam van één van de vooraanstaande tennis academies van het land en herken je jezelf in één van onderstaande profielen, twijfel dan niet en neem contact met ons op via tom@tennis-lta.be Je ontvangt van ons spoedig een antwoord.

Kidstennis train(st)er:

Je bent ouder dan 15 jaar en hebt interesse in het geven van kidstennis (kinderen tussen 4 jaar en 10 jaar). Je bent al in het bezit van het diploma 'mini en midi tennis begeleider' of je hebt de intentie om deze te gaan volgen. Trainingen geven op zaterdag-en zondagochtenden is voor jou geen probleem. Je neemt graag deel aan clubactiviteiten, bent sociaal en staat open om jezelf bij te scholen via de interne bijscholingen.

Train(st)er kidstennis PLUS:

Je bent ouder dan 20 jaar, hebt een minimum klassement BO (of dit klassment gehad), bent in het bezit van een diploma trainer B (of hoger) en hebt ervaring in het werken met getalenteerde kinderen van jonge leeftijd (tussen 8 en 10 jaar). Training geven tijdens de weekdagen (tussen 16h00 en 19h00) en in het weekend is voor jou geen probleem. Je bent communicatief en je staat ervoor open om jezelf bij te scholen via interne bijscholingen.